Møt arkitekten

Arkitekt Ingebjørg Lien:

Et fantastisk sted å bo

Det første vi la merke til på Sanden Brygge var den fantastiske beliggenheten. Hav, horisont og himmel er kvaliteter vi har tatt vare på i prosjektet.

Det har vært viktig for oss å finne en utbyggingsform hvor alle leilighetene får utsikt og kontakt med havet. Dette er en av de bærende ideene rundt hele prosjektet. 

Vi har også vært opptatt av å skape åpne og attraktive fellesarealer mellom husene, som kompletterer de mer skjermede private uterommene. Det skal være hyggelig å komme hjem til sin leilighet, samtidig som vi ønsker at utearealene skal være et sted hvor folk har lyst til å være.

Byggherren er opptatt av at ting skal gjøres skikkelig, og har valgt å investere i gjennomgående god og høy kvalitet. Fasadene er av tegl med innslag av tre. På utearealene planlegges vegetasjon, beplantning og belegning som vil heve standarden betraktelig.

Innvendig har vi laget effektive planløsninger som skaper gode rom og boforhold. Vi har valgt et lyst énstavs eikegulv av høy kvalitet som standard. Det blir lyse vegger og tak, fin baderomsinnredning, og mange valgmuligheter på kjøkkenet. Vi har tegnet romslige balkonger og terrasser. De gir ekstra rom til leilighetene og skaper nærhet til havet.

Sanden Brygge blir et fantastisk sted å bo! Midt i byen kan du hver eneste morgen våkne opp til horisonten og havet som glitrer inn gjennom vinduene!

Ingebjørg Lien
Siv.ark MNAL
LOF Arktiekter AS
Skriv ut